2012. július 7., szombat

Szexmentes övezet

Az egész film úgy kezdődik,hogy egy anyát meg egy apát látunk,akik a lányukat világosítják épp fel a szexuális életről. Sokáig beszélnek,majd mikor megfordul a kamera látjuk,hogy a lányuk még csak körülbelül 10 éves. Majd a következő filmkocka már a tisztasági fogadalom,s hogy a lányuk megnyeri az ösztöndíjat, s így a barátját otthon kell hagynia. Az egyetemen Ness lesz a szobatársa,aki közhírűen balhés,mindenkivel ágyba bújik, füvezik és iszik. Egyik alkalommal bulizni mennek,ahova hívják Priscillát is,de ő tanulni akar. Mikor már lefekszik,rádöbben,hogy a ricsajtól nem tud aludni,így lemegy,hogy megkérje őket,hogy vegyék a zenét halkabbra. Ott találkozik Nessel,aki vodkás zselét ad neki,s így reggel Pris teljesen másnaposan kel.
Nem is lenne baj,hogyha az egészet nem veszi fel az Őrült csajok producere,mert a lánynak ezen múlik az egész jövője,ìgy hát neki vágnak Detroitnak,hogy megkeressék a rendezőt. Már jó ideje keressék,mikor Priscilla meglátja a barátját az utcán hancúrozni a tisztasági fogadalmi mentorával,Maryvel. Ekkor a lány is eldönti,hogy lefekszik az első férfival,aki vele szembe jön. A film lényege ennyi,persze a végén minden jóra fordul,megszerzik a videót és meglátják,hogy nem is Pris volt a lány a felvételen.

Pontozásom:
Történet: 6/10, mert úgy állítják be,mintha Ness tehetne mindenről,pedig ha nem akarta volna a dolgokat,nem tette volna meg. Meg a film eleje sem tetszik,hogy a kb 8 éves lánynak beszélnek.
Színészek: 8/10,mert szerintem szebb lányt és fiút választhattak volna a főszerepre.
Díszlet: 9/10,lehetett volna jobb.
Magyar szinkron: 10/10,azzal semmi bajom nem volt.
Összesítve:33/40
82%
Nálam ez négy csillag.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése