2012. július 6., péntek

Az utolsó dal

Első bejegyzésemhez azért választom ezt a filmet,mert ezt nèztem utoljára és ez az egyik kedvencem. A film egy széthullott család egy részéről szól. A lány s a fiú nyaralni mennek az apjukhoz a nyárra.A lány egy kicsit vadóc,sőt már a rendőrséggel is meggyűlt már a baja. Zongorázott valamikor règen,ahogy apja is folytonosan a zongora előtt ül,már amikor nem a leégett templom ablakait javítja.Ebben viszont fia személyében társra talál,míg a lány egy fiúval,s a teknős tojások megmentésével foglalkozik.Persze,hogy egy klasszikus romantikus film,hiszen a két ifjú szerelmes lesz,vitáznak,összevesznek,kibékülnek.Nem is létezne film efajta történet nélkül.
A film közepén viszont váratlan fordulatot vesz a film,romantikusból dráma lesz,mert megtudjuk,hogy az apa rákos,és hamarosan meghal.Próbálja a darabját befejezni,de a kezeit már használni sem tudja,ezért a lánya fejezi be,aki mindeközben teljesen megváltozott. A temetésen is azt a darabot,az apja utolsó dalát adja elő,s megjelenik a fiú,akivel újra boldogságban élnek.


A pontozásom:
Történet:8/10, hiszen az eleje picit nehezen indul.
Színészek: 9/10, mert a kiválasztott szereplők jól adják elő a szerelet,egyedül egy személy van,akié nem tetszett.
Díszlet:10/10,és ehhez hozzászólni sem kell.
Magyar szinkron:6/10,szerintem Csifó Dorina hangja nem illik Mileyéhoz,és a fiú hangja sem.A kocsiban éneklésről meg inkább ne is írjak semmit...
Összesítve:33/40
82%
Ez azt jelenti,hogy nálam négy csillagot kapott a film.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése